Costumize tekstiler & plakater i Womanifesto shoppen


Jeg har travlt for tiden, og føler mig produktiv. Eksempelvis har jeg netop sat nogle moduler op på min shop, så det nu er muligt at bestille tekstiler såsom T shirts, bodystocking, muleposer, plakater med egne billeder påtrykt. Det er så enkelt som ingenting, du oploader dit billede i en god opløsning, bestiller produktet/produkterne, og voila vil trykkeriet lave dine egne unika designs og sende dem hjem til dig.

Jeg har også en kategori med Kim Larsen unika, hvor det er muligt at købe forskellige fede varer med det ikoniske grafittimaleri, som kunstneren Miki Pau Otkjær(MPO) lavede på plankeværket ind til Christiania, den dag Kim Larsen døde.

Begge typer varer er geniale gaveideer her op til jul, jeg er selv totalt begejstret!

Jeg har jo også alle mulige andre lækre varer i shoppen, både guidede meditationer, skønhedskrystaller, sovemasker af silke og meget andet. Mange rigtig gode ting til julegaveideer. Tjek det selv

Læs eventuelt om de mange gode effekter ved at bruge en ansigtsrulle

 

Tak fordi du læste med! Skriv gerne en kommentar, hvis du føler for det. Kærligst, Olympia

EmediateAdNet Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 kr
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods